Uudised
Jõustus BRC Food Safey 6. versioon
Avaldatud: 28 veebruar, 2011
Toidutööstused, kes omavad BRC sertifikaati või soovivad seda taotleda, peavad 2011. aasta jaanuarist üle minema BRC Food Safety standardi 6. […]
Kasulikku lugemist
Mis on CE-märk?
CE-märgistuse paigaldamine enne toote turule laskmist ja kasutuselevõttu on kohustuslik kõigile Euroopa Liidu liikmesriikides toodetavatele turustavatele või kasutatavatele toodetele, mis […]
Toidupatogenidest põhjustatud haiguste statistika Eestis
Kvaliteetse ja ohutu toidu tagamine kindlasti iga toidutööstuse esmaseks prioriteediks. Läbi aastate on Eesti toidukäitlejad teinud suuri investeeringuid tehnoloogia, kontrollsüsteemide […]
Viis enamlevinud eelarvamust juhtimissüsteemide kohta
Oma töös pean tihti selgitama kvaliteedijuhtimissüsteemi rakendamise kasu ning lükkama ümber välja kujunenud eelarvamusi juhtimissüsteemide kohta. Juhtimissüsteemi standardid on loodud […]