Procept Consult

ISO uus standard kalatoodete jälgitavuse tagamiseks

Avaldatud: 22 november, 2011

ISO on koostanud uued standardid kalatoodete jälgitavuse tagamiseks, et suurendada toiduohutust. Rahvusvaheline Standardiseerimise Organisatsioon (ISO) on koostanud 2 uut standardit, […]

EAS – teadmiste ja oskuste arendamise taotluste vastuvõtmine lõpeb 23.11.11

Avaldatud: 22 november, 2011

EAS lõpetab 23. novembrist teadmiste ja oskuste arendamise taotluste vastuvõtmise. Taotluste vastuvõtmise lõpetab asjaolu, et meetme eelarve, millest toetati tööalast […]

IFS Food versioon 6 varsti tulekul

Avaldatud: 18 oktoober, 2011

Käimas on rahvusvahelise toiduohutuse standardi IFS Food 6. versiooni ettevalmistus. IFS Food 5. versiooni ülevaatusega tehti algust 2010. aasta lõpus […]

Tallinna Ettevõtluspäev 2011

Avaldatud: 3 oktoober, 2011

6. oktoobril 2011 toimub Tallinna Ettevõtluspäev 2011. Tallinna Ettevõtlusamet korraldab rahvusvahelise ettevõtlusnädala raames 6. oktoobril juba kaheksandat aastat järjest ettevõtluspäeva. […]

Jõustus BRC Food Safey 6. versioon

Avaldatud: 28 veebruar, 2011

Toidutööstused, kes omavad BRC sertifikaati või soovivad seda taotleda, peavad 2011. aasta jaanuarist üle minema BRC Food Safety standardi 6. […]

Kasulikku lugemist


Mis on CE-märk?

CE-märgistuse paigaldamine enne toote turule laskmist ja kasutuselevõttu on kohustuslik kõigile Euroopa Liidu liikmesriikides toodetavatele turustavatele või kasutatavatele toodetele, mis […]

ISO 9001:2015 standardi muudatused

Kõigi eelduste kohaselt jõustuvad 2015. aasta septembrikuus kolme kõige populaarsema standardi, ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 18001, uus versioon. […]

Millist toiduohutuse juhtimissüsteemi valida?

Järjest enam on hakatud Eesti eksportivatelt toiduainetööstustelt nõudma toiduohutuse juhtimissüstemi sertifikaadi olemasolu. Selle nõude aluseks on asjaolu, et ohutus ja […]