Kasulikku lugemist
Mis on CE-märk?
Avaldatud: 21 august, 2018
CE-märgistuse paigaldamine enne toote turule laskmist ja kasutuselevõttu on kohustuslik kõigile Euroopa Liidu liikmesriikides toodetavatele turustavatele või kasutatavatele toodetele, mis […]
Ülevaade BRC issue 6 olulisematest muudatustest
Avaldatud: 21 august, 2018
BRC toiduohutuse standard on üks staažikamaid toiduohutuse standardeid, mis sai alguse 1998. aastal ning tänase seisuga on selle sertifitseeritud ligikaudu […]
Toidupatogenidest põhjustatud haiguste statistika Eestis
Avaldatud: 21 august, 2018
Kvaliteetse ja ohutu toidu tagamine kindlasti iga toidutööstuse esmaseks prioriteediks. Läbi aastate on Eesti toidukäitlejad teinud suuri investeeringuid tehnoloogia, kontrollsüsteemide […]
Millist toiduohutuse juhtimissüsteemi valida?
Avaldatud: 21 august, 2018
Järjest enam on hakatud Eesti eksportivatelt toiduainetööstustelt nõudma toiduohutuse juhtimissüstemi sertifikaadi olemasolu. Selle nõude aluseks on asjaolu, et ohutus ja […]
Viimased uudised
Toiduohutuse juhtimissüsteemi siseaudiitorite koolitus juba 13.01.2023
Juba 13. jaanuaril 2023 toimub esimene juhtimissüsteemi siseaudiitorite veebikoolitus, mis keskendunud toiduettevõtetele. Seminari ja praktiliste tööde käigus jagab koolitaja näiteid […]
CE märgistuse infopäev toimub juba 23. novembril
Olete oodatud 23. novembril kell 13.00 – 16.00 Zoomi veebiseminarile, mille käigus räägib Procept Consult OÜ konsultant ja EKÜ juhatuse […]
Eesti Kvaliteediühingu uus juhatus
12. mail toimus Eesti Kvaliteediühingu üldkoosolek, mille käigus valiti Eesti Kvaliteediühingu uus juhatus. Järgneval neljal aastal juhib Kvaliteediühingut juhatus järgmises […]