IFS Food versiooni uuendus
IFSi rahvusvaheline tehniline komitee avaldab 2017. aasta novembris IFS Food 6 täiendatud versiooni, mis sisaldab mõningaid lisanõudeid.
Täiendatud versioon sisaldab peamiselt praegust IFSi Food aprillis 2014 avaldatud versiooni 6 muudatust, seoses uue peatükiga 4.21 “Toidu pettus”, mille täitmine on kohustuslikuks nõudeks sertifitseerimisel alates 1. juunist 2018.
IFS jätkab IFSi Food versiooni 7 väljatöötamist. IFSi Food versiooni 7 jaoks on kavandatud IFSi protsessi ja toodete lähenemisviisi tugevdamine. IFS Food Versiooni 7 peamised teemad on ühtlustamine Codex Alimentarius’e uue versiooniga, mis hõlmab toote terviklikkust sealhulgas tarneahela juhtimine ja keskendumine pakendamise nõuetele tootearenduses ja pakendamisprotsessides.
IFS-i rahvusvaheline tehniline komitee otsustab uue versiooni peamised muudatused kevadel või 2018. aasta suve lõpul ning versiooni 7 avaldamine on plaanitud hiljemalt 2018. aasta viimases kvartalis.