IFSi rahvusvaheline tehniline komitee avaldab 2017. aasta novembris IFS Food 6 täiendatud versiooni, mis sisaldab mõningaid lisanõudeid.

Täiendatud versioon sisaldab peamiselt praegust IFSi Food aprillis 2014 avaldatud versiooni 6 muudatust, seoses uue peatükiga 4.21 "Toidu pettus", mille täitmine on kohustuslikuks nõudeks sertifitseerimisel alates 1. juunist 2018.

IFS jätkab IFSi Food versiooni 7 väljatöötamist. IFSi Food versiooni 7 jaoks on kavandatud IFSi protsessi ja toodete lähenemisviisi tugevdamine. IFS Food Versiooni 7 peamised teemad on ühtlustamine Codex Alimentarius'e uue versiooniga, mis hõlmab toote terviklikkust sealhulgas tarneahela juhtimine ja keskendumine pakendamise nõuetele tootearenduses ja pakendamisprotsessides.

IFS-i rahvusvaheline tehniline komitee otsustab uue versiooni peamised muudatused kevadel või 2018. aasta suve lõpul ning versiooni 7 avaldamine on plaanitud hiljemalt 2018. aasta viimases kvartalis.

Viimased uudised

Kasulikku lugemist

ISO sertifitseerimiste statistika 2014 aastal

ISO on koostanud aruande eelmisel 2014. aastal väljastatud sertifikaatide kohta. Aruandes on välja toodud statistika enamlevinud standardite kaupa.

Loe edasi...